Socialkanjers

Laat jouw sociale media beheren door een huidtherapeut

Als geen ander weet ik hoe lastig het is om sociale media te beheren terwijl de agenda volgeboekt staat met behandelingen. Na een lange werkdag is de inspiratie voor een Instagram post of het schrijven van een blog ver te zoeken. Laat je door onze Socialkanjers ondersteunen!

Sociale media

Bereik potentiële klanten via sociale media

Blogs

Creëer een positief imago bij je doelgroep door het delen van informatieve en relevante artikelen

Nieuwsbrieven

Blijf onder de aandacht bij jouw bestaande cliënten

Welkom bij Huidkanjers

”Een volledig digitale huidwereld.”

Welkom bij Huidkanjers! Mijn naam is Nikita Kanjer, huidtherapeut en founder van het platform Huidkanjers. Na een aantal jaar veel ervaring opgedaan te hebben in het huidtherapeutische werkveld, combineer ik nu mijn passie voor de huid en het creëren van content op dit platform. Ik krijg energie van het schrijven van huid-gerelateerde content en blogs. Ben jij huidtherapeut en vraagt dit juist veel energie van jou? Huidkanjers biedt ondersteuning in het beheren van sociale media, het schrijven van blogs, nieuwsbrieven en meer.

Waarom Huidkanjers?

Als huidtherapeut ben ik volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het huidtherapeutische werkveld en kan ik gericht mijn kennis over de huid en mijn creativiteit inzetten voor jouw kliniek of salon.

Als geen ander weet ik hoe lastig het is om sociale media te beheren terwijl de agenda volgeboekt staat met behandelingen. Na een lange werkdag is de inspiratie voor een Instagram post of het schrijven van een blog of nieuwsbrief ver te zoeken. Laat je door onze Socialkanjers ondersteunen!

Als huidtherapeut ben ik volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de huidtherapie en kan ik gericht mijn kennis over de huid en mijn creativiteit inzetten voor jouw kliniek of salon.

Daarnaast ben ik helemaal thuis in sociale media. Trends volg ik op de voet zodat ik weet welke tools ik moet inzetten voor de groei van jouw bedrijf.

LET’S DRINK A DIGITAL CUP OF COFFEE

Besteed ook overige online marketing activiteiten aan mij uit

Besteed naast het beheren van sociale media, bloggen en het opstellen van nieuwsbrieven ook overige online marketing activiteiten aan mij uit. Denk hierbij aan het maken van folders, het schrijven van teksten voor jouw website of het aanmaken van sociale media kanalen. Let’s drink a digital cup of coffee en samen bespreken we de mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: