Radiofrequentie voor de huid, een oude behandeltechniek in een nieuw jasje?

Geen quickfix maar een behandeling die de huid op een ontspannen manier verbetert, zonder heftige downtime. Wie wil dat nou niet? Als huidtherapeut voer ik veel (niet zo ontspannende) behandelingen uit, met een vaak heftige downtime, maar met mooi resultaat. Nu begrijp ik dat je niet altijd op een heftige downtime zit te wachten. Nu heeft Nannic een revolutionaire doorbraak gemaakt in de strijd tegen huidveroudering. Namelijk; radiofrequentie met een gepatenteerde kop die zich beperkt tot huid, vet- en spierweefsel en dus veilig inzetbaar is. Tegenwoordig zoekt men naar veel mogelijkheden om natuurlijk oud te worden, zonder direct naar de cosmetisch arts/plastisch chirurg te rennen. Benieuwd wat radiofrequentie kan betekenen in de strijd tegen de tekenen van huidveroudering? Door het online No Nonsense Beauty platform, kwam ik in aanmerking met dit mooie merk. Ik mocht een behandeling ondergaan bij de distributeur Herti Michèle Haar van Nannic in Lelystad. Lees snel verder over deze behandeling!

Het merk Nannic

Nadat ik ontvangen werd op de prachtige locatie in Lelystad (uitzicht op het water vanuit de salon, hoe prachtig!) met koffie en een heerlijk stuk zelfgebakken bananenbrood, vertelde Herti mij haar inspirerende verhaal. Wat mij direct opviel was dat Herti ten alle tijden open en eerlijk is tegen haar klanten en haar hoofddoel adviseren en een realistisch verwachtingspatroon schetsen is. Een goede mindset, als je het mij vraagt! En met eerlijkheid kom je uiteindelijk het verst, toch?

Als ervaren schoonheidsspecialist (lees: 30 jaar), was Herti opzoek naar een merk die een doorbraak kon leveren op het gebied van huidverbetering in de beautybranche van Nederland. Ze kwam terecht bij Nannic. Veilige behandelingen met eerlijke producten, die op een langer termijn mooi resultaat bieden. Herti gelooft niet in verleidelijke marketingpraatjes, dure apparatuur met onbereikbare leveranciers als je deze nodig hebt voor hulp of vragen (ja, zo kan het er in de beautybranche aan toe gaan). Na dit warme welkom ging de behandeling van start.

Radiofrequentie voor de huid

Na het grondig reinigen van mijn huid, koos Herti voor mijn acne-gevoelige huid een milde peeling op basis van salicylzuur (goed voor het oplossen van dode huidcellen en talg). Vervolgens kon de behandeling middels RF (radiofrequentie) beginnen.

De pulserende radiogolven penetreren gemakkelijk tot in de diepe huidlagen, het vetweefsel en de onderliggende spieren, zonder daarbij de opperhuid te beschadigen. Het voordeel hiervan is dat je direct na de behandeling door kan naar een feestje. De combinatie van elektromagnetische energie en doeltreffende actieve stoffen geven het gewenste resultaat. Zo realiseert de warmte van de golflengte extra aanmaak van collageen, waardoor de huid verstrakt wordt en rimpels op lange termijn kunnen verminderen (als je rimpels echt wilt laten verdwijnen zijn botox en fillers onvermijdelijk). De behandeling kan overal op het lichaam worden uitgevoerd, denk bijvoorbeeld aan het verfraaien van striae op de benen.

Doordat er verschillende serums als tussenstof gebruikt kunnen worden, is de behandeling voor meerdere indicaties geschikt. Bij mijn huid werden verschillende serums ingezet namelijk tegen pigment, acne en couperose.

De behandeling werd afgesloten met een algenmasker die de poriën sluit, het huidoppervlak verfrist en de serums liet intrekken.  

Samengevat: de elektromagnetische energie

  • Verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed
  • Stimuleert de celdeling
  • Verhoogt het vochtbehoud van de huid
  • Verhoogt de opname van actieve stoffen 
  • Verbetert de structuur van het bindweefsel 
  • Verstevigt de onderliggende spieren 
  • Draineert het lymfesysteem

De behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype en in kuurverband worden de mooiste resultaten behaald. De behandeling voelt onwijs aangenaam warm. Ten opzichte van velen huid-verbeterende behandelingen, voelde deze behandeling ook echt ontspannen aan. Lymfeknopen werden ook mee behandeld. Na de behandeling moest ik dan ook direct een bezoek aan het toilet plegen (hallo vochtafvoer!).  Doordat er gewerkt wordt met elektromagnetische energie, is de behandeling ongeschikt bij mensen met een pacemaker.

NBE Deep Skin behandeling

Naast radiofrequentie biedt Nannic de NBE Deep Skin aan. Deze behandeling is een combinatie van microneedling en microdermabrasie zonder cellen te beschadigen. Na het verwijderen van dode huidcellen met de ablator, voorzien de Infuser en Corrector de huid van microkanaaltjes die actieve bestanddelen gemakkelijk tot op de juiste diepte in de huid brengen. De actieve bestanddelen kunnen worden afgestemd op verschillende huidtypes en huidproblematiek. Door het maken van microkanaaltjes wordt de groei van nieuwe cellen gestimuleerd, dit zorgt voor extra collageenaanmaak en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Naast het effectief behandelen van huidveroudering en het realiseren van algehele huidverbetering, is deze behandeling tevens geschikt voor het behandelen van acne en littekens. De behandeling is dus geschikt voor ieder huidtype en kunnen in combinatie met de radiofrequentie nog betere resultaten bieden.

Nannic skincare

Naast de NBE radiofrequentie en NBE Deep Skin behandeling, heeft Nannic een uitgebreide skincare lijn. De NANNIC bioactieve formules zijn geformuleerd met een basis die de huid beschermt, in plaats van deze op lange termijn te beschadigen. De formules van de producten zijn samengesteld met natuurlijke fosfolipiden (huidvetten) die:
1. Identiek zijn aan de dubbele hydrolipide beschermlaag van de huid.
2. Micellen vormen die de actieve componenten diep in de huid transporteren.
Dit zorgt voor een zeer intense hydratatie en een optimale opname van de actieve stoffen in de huid. Op lange termijn zorgt dit voor herstelling en verjonging van de huid.
Een groot voordeel is dat de producten airless verpakt zijn. Met deze manier van verpakken, behouden actieve werkstoffen goed hun effectiviteit.

Benieuwd naar mijn favoriete skincare-set? Je ontvangt hier nu 10% korting op inclusief een siliconen reinigingspad en toilettas cadeau.

Meer weten? Neem een kijkje op de website of Instagram van Nannic! De behandeling onderging ik op het volgende adres:

Lelybaan 54
8242 KB Lelystad
0320 331155

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: